Startzondag kerkdienst – Thema: Ga je mee?

Op zondag 10 september is het eindelijk weer zover. De startzondag van de Protestantse Gemeente in Harderwijk. Het thema dit jaar is: Ga je mee? We willen dit jaar graag een soort re√ľnie organiseren. Wie heb jij al een tijd niet meer gezien tijdens de startzondag of in de kerk? Nodig deze persoon uit en neem hem of haar mee naar deze mooie dag!

Kerkdienst in het Plantagepark

Neem je eigen stoel mee en kom op zondag 10 september vanaf 10.00 uur naar het Plantagepark. Om 10.30 begint de dienst. We hebben ook stoelen klaar staan voor de mensen voor wie het lastig is een stoel mee te nemen.

Natuurlijk kun je ook op een kleedje komen zitten. We hebben er zin in om jullie allemaal weer te kunnen ontmoeten en dat jullie elkaar weer kunnen ontmoeten.

Voor de jongsten (t/m 3 jaar) is er oppas geregeld tijdens de dienst

Thema: Ga je mee?

De kerkdienst

De kerkdienst zelf begint om 10.30 uur op zondag 10 september. De inloop is al vanaf 10.00 uur. Er is plek genoeg om je fiets te parkeren. Voor de auto is iets minder ruimte. De wens is dan ook om op de fiets of lopend te komen. Heb je problemen met vervoer? Mail ons dan op info@startzondagharderwijk.nl (of bel: 0616208654) en we zoeken samen met jou naar een oplossing