Startzondag kerkdienst

Op zondag 11 september is het eindelijk weer zover. De startzondag van de Protestantse Gemeente in Harderwijk. Dit jaar mogen we weer naar het Plantagepark!

Het Plantagepark ligt net buiten het centrum voor ‘brasserie de Bank’. Op loopafstand van de Plantagekerk. We zijn blij dat we alle activiteiten weer op 1 plek kunnen en mogen houden. We kijken uit naar een mooie dienst en geweldige dag.

Kerkdienst in het Plantagepark

Neem je eigen stoel mee en kom op zondag 11 september vanaf 10.00 uur naar het Plantagepark. Om 10.30 begint de dienst. We hebben ook stoelen klaar staan voor de mensen voor wie het lastig is een stoel mee te nemen.

Natuurlijk kun je ook op een kleedje komen zitten. We hebben er zin in om jullie allemaal weer gewoon te kunnen ontmoeten en dat jullie elkaar weer kunnen ontmoeten.

Voor de jongsten (t/m 3 jaar) is er oppas geregeld tijdens de dienst

We kunnen weer even samen zijn. Samen 1 dienst, Samen luisteren, Samen ervaren.

De kerkdienst

De kerkdienst zelf begint om 10.30 uur op zondag 11 september. De inloop is al vanaf 10.00 uur. Er is plek genoeg  om je fiets te parkeren. Voor de auto is iets minder ruimte. De wens is dan ook om op de fiets of lopend te komen.

Registratie en kosten

Dit jaar hoef je je niet van tevoren aan te melden. Kom dus gewoon lekker langs. Voor de lunch kun je, net als vorig jaar, bonnen kopen op het terrein zelf. Als we die mogelijkheid ook nog aanbieden om ze nu al aan te schaffen via de website, dan laten we dat nog even weten.